Datum registrace: 27. 11. 2010
apolena
Původní Sebekoučink
36 %
0 kg
2.5 kg
Již zhubnuto: 0.9 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136802.60 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5694 h 36 min |
Přátelé
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
apolena
Jak psát blog?Pánev - jakou, kterou, čí
08. 09. 2012
Ahoj všem! Prosím o radu. Moje pánev se rozhodla opustit mě i mou rodinu. A protože rádi jíme, potřebujeme pánev novou.
Můžete mi prosím doporučit, připadně přidat odkaz na pánev, se kterou máte dobré zkušenosti. Spíš bych asi potřebovala nějakou objemnější, na které můžu připravovat jídlo s tukem i bez tuku. Moc děkuji.
Můžete mi prosím doporučit, připadně přidat odkaz na pánev, se kterou máte dobré zkušenosti. Spíš bych asi potřebovala nějakou objemnější, na které můžu připravovat jídlo s tukem i bez tuku. Moc děkuji.
Hodnocení (3 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
06. 11. 2017 08:03
zizmun
Určitě litinovou, pékné srovnání naleznete zde http://litinove-nadobi.nazory.cz/
27. 05. 2013 20:22
Mě se líbí takové ty,jak ti kontrolují teplotu,aby se nepřipalovalO JÍDLO A hlavně tuky:)
27. 05. 2013 20:14
Keramické neznám,ale titan vřele doporučuju 28cm hlubší :-)) asi s křížkem po funusu.....
09. 09. 2012 19:53
Děkuji všem za rady a doporučení. Jdu projít internet a budu objednávat. Na ježíška bohužel čekat nemůžu, takže to hezky zaplatím!
08. 09. 2012 17:10
Nedáme dopustit na teflonovou pánev od značky Tefal - hluboká (wok) průměr 28!!! Je hluboká a dají se na ní dělat všechna jídla bez tuku (nebo s malým množstvím)...
08. 09. 2012 15:54
mám dvě keramické a jsou super jen držadlo nesmí být celokovové, potom pálí. Nic se nepřipaluje a dobře se umývá.
08. 09. 2012 14:24
Vidíš to, příjde ježíšek, tak mu skusím taky napsat , nebo ještě lépe, koupím jí manželovi :-)
08. 09. 2012 14:14
To je dobrý dotaz. Chystám si koupit novou pánev a teď mám aspoň inspiraci. Díky všem :-))))
08. 09. 2012 14:12
Na ten green pan se chystám, až odrovnám tu současnou, mám doma indukční desku a veškeré nádobí je dost drahé...
08. 09. 2012 14:06
Mám pánve Green Pan s keramickým povrchem. Jednu menší a pak hlubokou na způsob woku. I když jsem měla mnoho různých pánví, teprve teď jsem spokojená. Používám je denně. Dusím v nich zeleninu i maso. Vařím krupičnou či rýžovou kaši a nikdy se nepřipálí. Zrovna tak omáčky. Také řízky jsou zlaté a rovnoměrně osmažené. Dokonce jsem v ní vařila i džem a povidla, nic se nepřichytlo na dno a stačilo zamíchat jen občas. Svoji zeleninu připravuji bez tuku a když se pánev rozpálí, pod pokličkou zelenina sama dojde. Šmakoun se opeče dokřupava nasucho. Konečně mám pánve jaké jsem dlouho hledala.
08. 09. 2012 13:39
Mám pánev Tefal, made in France, koupil mi ji tatínek k narozeninám, jsou to aspoň dva roky. Nepřichytává se na ní nic, jde vždy dobře umýt a vůbec se zatím nepoškrábala. A je veliká, pro pětičlennou rodinu stačí.
08. 09. 2012 13:17
JJ tu wokovou hlubokou má přítel a je fakt skvělá, taky se už dlouho chystám, že si jí koupím. Já zatím vařím a smažím na klasické litinovce. Zvykla jsem si na ní a mám jí ráda, ale nejde na ní kuchtit úplně bez tuku.
08. 09. 2012 12:53
Vařím v ní i omáčky, krupici, pudink atd...nic v ní totiž nepřipálím a dělá se v ní í bez ruku
08. 09. 2012 12:52
Já nedám dopustit na pánve od Tefalu a nejvíce doma využiju wokovou průměr 28, dělám hodně zeleninových jídel, dobře se v tom míchá a furt nehoním jídlo po sporáku :-)
apolena
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?